KAYSERİ İL MEM ARGE

2021 Dönemi Erasmus Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim Akreditasyon Projeleri Konsorsiyum Üyesi Okulların Hareketlilik Başvuruları Başladı

2021 Dönemi Erasmus Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim Akreditasyon Projeleri Konsorsiyum Üyesi Okulların Hareketlilik Başvuruları Başladı

Bilindiği üzere Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2020-2027 program döneminde Erasmus Okul Eğitimi alanında akredite olmuştur. Akreditasyon kapsamında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl bir proje konsorsiyumu oluşturulacaktır. Bu amaçla 2021 yılında konsorsiyum üyesi okullar konsorsiyum üyesi olarak belirlenmiş ve bu doğrultuda çalışmalar devam etmektedir. 2022 yılı için oluşturulacak konsorsiyum için ise okullarımızdan başvurular toplanmış olup Türkiye Ulusal Ajansı ile sözleşme imzalanma süreci devam etmektedir. Açıklanan şekilde her yıl okullarımızdan Konsorsiyum Üyeliği Talepleri toplanacak, değerlendirmeden sonra belirlenen okullarımız konsorsiyum üyesi olarak Akreditasyon projesinde yer alacaktır.

 

AKREDİTASYON PROJESİ NEDİR?

2014-2020 Erasmus Programı döneminde kurumlar tarafından gerçekleştirilen KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projelerine ayrılan bütçenin önemli bir kısmı yeni 2021-2027 Erasmus program döneminde Akreditasyon Projelerinde kullanılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüklere ayrılmıştır. Bu akreditasyon projelerinin yürütücüsü il milli eğitim müdürlükleridir. İl Müdürlükleri her yıl akreditasyon projesinde konsorsiyum üyesi olarak yer alacak okulları belirlemektedir. 2021 Yılı İçin Mesleki Eğitim ve Okul Eğitimi Alanında Akreditasyon Almaya Hak Kazanan Okullarımızın Yönetici, Öğretmen ve Öğrenci Başvuru Formu Okul İdarecileri ve Okullardaki İrtibat Kişilerine Gönderilmiştir.

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.