KAYSERİ İL MEM ARGE

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Sportif Faaliyetler Grup Belirleme ve Ödüllendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Sportif  Faaliyetler Grup Belirleme ve Ödüllendirme Toplantısı Yapıldı

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017 - 2018  Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yarışma Talimatı   gereğince yapılacak olan Futbol, Futsal, Basketbol, Hentbol ve Voleybol Branşlarında grup belirleme ve ödüllendirme toplantısı yapıldı.

 

Programa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Malkoçoğlu, İlçe ve Şube Müdürleri, Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı.

 

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Malkoçoğlu “Okullar Arası Sportif Yarışmalar 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılında Müdürlüğümüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştireceğimiz çok güçlü bir Spor Organizasyonudur. Yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, gençleri uyuşturucu maddelerinden, kahve köşelerinden uzak tutmak için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında yaptığınız spor faaliyetlerde göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında Okul Sporları faaliyetlerinin başarılı geçmesini temenni ediyor, Okul Sporlarında emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Sportif faaliyetlerde elde edilen başarılardaki gizli kahramanlar Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca meslekte 30 yılını dolduran Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise; “ Geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizi yetiştiren, eğitim ordusu Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşlarım; Beden eğitimi ve sporun toplumsal açıdan önemi gün geçtikçe artmaktadır. Beden eğitimi ve spor, çocuk ve gençlerin boş zamanlarını değerlendirmelerine, onların sosyalleşmesine ve karakterlerinin gelişmesine katkı sağlar. Spor için fikir üreten ve emek veren tüm spor insanlarıyla, büyük bir takım ve ekip halinde hareket ederek, ülkemiz sporuna hizmet edeceğiz. Şehitlerimiz bu ülke için canlarını seve seve feda ediyorlar. Onlar, bizim burada gençlerimizi, sporcularımızı ve çocuklarımızı çok daha iyi yetiştirebilmemiz için canlarını feda ediyorlar. Hakkari’de, İdlib’te, Kuzey Irak’ta bu ülke için şehit oluyorlar. Bizim görevimizde burada kendi alanımızı korumak, kendi alanımızda mücadelemizi ve kendi alanımızda cihadımızı yapmak zorundayız. Burada çocuklarımıza ne kadar spor yaptırırsak, onları kötü alışkanlıklardan korursak bizde görevimizi en iyi şekilde yaparak bu ülkenin birliğine, beraberliğine ve gençliğine sahip çıkarız diye düşünüyorum. 2016 – 2017 Sezonu Okul Sporları Faaliyetlerinde alınan dereceler ve başarılardan dolayı Okul İdarecilerine ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, 2017 – 2018 Sezonunda da bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum. Ayrıca 30 senesini doldurmuş fedakarca çalışmış Beden Eğitimi Öğretmenlerimize de bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.

 

Program 30 Senesini Dolduran Beden Eğitimi Öğretmenlerine Plaket Takdimi, Başarılı Okul ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine  Plaket ve Teşekkür  Belgesi Takdimi ardından 2017-2018 Eğitim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Grup Kura çekimi ile tamamlandı.

09-11-201709-11-201709-11-201709-11-201709-11-201709-11-2017

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.